Bu tatlıya bayılıyorum!!

Bir tencerede toz şeker, kakao, süt ve unu mikserle çırpın. Tencereyi ocağa alın ve orta ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirin. Sonra ocaktan alıp vanilya ve margarini ilave edin ve karıştırın. Kaselere paylaştırın. Ilındıktan sonra buz dolabında birkaç saat bekletin. Supangle tatlınızı soğuk olarak servis yapın. Arzunuza göre üzerine dondurma, krema veya kaymak konulabilir. Ya da hindistan cevizi, antep fıstığı v.s serpilebilir…

supangle-resimli-tarifi

Size supangle tarifimden bahsettim ;))

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s