01 eylül 2014 Tuzlu kek, vitamin çorbası ve reçel besin değerleri

Tuzlu-kek

3 adet yumurta
1 su bardağı zeytin yağ
1 su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu
Yarım demet ince kıyılmış dereotu
Yarım demet ince kıyılmış maydanoz
1 su bardağı beyaz peynir veya lor peyniri
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kırmızı pul biber
1 çay kaşığı kekik
Tuz (peynirimiz tuzluysa çok az kullanalım)
3 su bardağı un

Tuzlu kek tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Vitamin-çorbası

1 adet orta boy havuç
1 adet orta boy patates
1 adet küçük kereviz
100 gram Bezelye
2 çorba kaşığı kırmızı mercimek
200 gram Tavuk eti (haşlanmış)
Yarım çay bardağı sıvıyağ
4-5 su bardağı tavuk suyu yada su
Karabiber
Tuz

Vitamin çorbası tarifini buradan ulaşabilirsiniz.

Erik-reçeli

Erik reçeli besin değerleri
100gram Erik reçeli, 273 kaloridir. 0.1g yağ, 66.8g karbonhidrat, 0.2g protein içerir.

 

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s